

Council / Meeting Name	Quality & Safety Council Meeting			
Location	Atrium Confe	Atrium Conference Room		
Date	3/17/2021			components and indicators that relate to each topic being discussed.
Time	1:00 PM – 3:00 PM			
Conducted By	Rachel Ansald CNOR			
Торіс		Time Allotted	Facilitator	Strategic Plan Indicator
Review of February Minutes Sign-up for Minute-Taking		2 min 3 min (1:00-1:05)	K. Kissane, Clin. Prof. Dev. Educ. R. Ansaldo, BSN, RN	 People Patient Experience Quality Financial Performance Operations
 Quality & Safety Committee Charter Review Med Time "Flags" 		25 min (1:05-1:30)	Helen Renck, VP Patient Operations	 □ People □ Patient Experience □ Quality □ Financial Performance □ Operations
Review Dashboard-Quality Indicators		15 min (1:30-1:45)	Kathy Calabro, Data Analyst	 People Patient Experience Quality Financial Performance Operations
Inpatient Fall Report		10 min (1:45-1:55)	Paula Keenan, Director of Patient Care	 Operations People Patient Experience Quality Financial Performance Operations
Inpatient CAUTI		10 min (1:55-2:05)	Alex Xelas, Director of Infection Prevention & Control	 People Patient Experience Quality Financial Performance Operations
HAPI Incidence		10 min (2:05-2:15)	Debbie Reynolds, BA, RN, CWOCN	 □ People □ Patient Experience □ Quality □ Financial Performance □ Operations
Nursing Quality Indicators		20 min (2:15-2:35)	All Unit Representative (Clinical Ns's): ED: Guarav Malik ASU: Linda Neary 3 N: Kate Scherf & Ashley Sanda 2 C: Stephen Dow	

Council/Meeting Agenda



Council / Meeting Name	Quality & Safety Council Meeting			
Location	Atrium Conference Room			Please check off all components and indicators that relate to each topic being discussed.
Date	3/17/2021			
Time	1:00 PM – 3:00 PM			
Conducted By	Rachel Ansaldo, BSN/BN, RN & Kelley Kissane, MA/MSN, RN, CNOR			
Press Gainey Scores (Pa Experience) Medication History for	tient	10 min's (2:35-2:45) 15 min (2:45- 3:00)	 5 N: Jade Santiago VAC: (Rhea) Ma Teresita San Luis ICU: Alice Mulligan Tele: Endo: Karen Dondero PACU: Kelly Rousch 1 S: Anetta James OR: Joanne Gariola PEDS: Elizabeth Wiley Infusion Center: Eileen Peterson Cancer Center: Tiffany Robertson Hyperbaric Med: Ritzel Tuazon- Boer Phyllis Vonderhyde, Director Pt. Experience Jennifer Douglas, Pre-Admission Testing\Candace Huggins, Risk Management 	 □ People ☑ Patient Experience ☑ Quality □ Financial Performance □ Operations □ People ☑ Patient Experience ☑ Quality □ Financial Performance ☑ Quality □ Financial Performance ☑ Operations